Een periodieke gift doen

De parochie draait financieel op de bijdragen van parochianen en op de opbrengst van het vermogen. In 2020 werden we geconfronteerd met het coronavirus. Dit had ingrijpende gevolgen voor de hele maatschappij, voor ieders persoonlijk leven en voor de kerken. Kerkdiensten konden niet doorgaan of slechts met weinig mensen. Daardoor daalden de collecte-inkomsten, terwijl er allerlei extra uitgaven waren om alternatieven te bieden.

Uw bijdrage en die van vele anderen die meedoen met de actie zijn van groot belang en hard nodig om een actieve kerkgemeenschap te zijn en te blijven. Zo kunnen we samen van betekenis zijn voor de mensen om ons heen.

De landelijke actie Kerkbalans 2021 is deze maand van start gegaan. Bij deze actie doen 2.000 kerken in Nederland een beroep op hun leden voor een financiële bijdrage. Misschien kent u de actie wel uit de media of van voorgaande jaren.

Hieronder vindt u de link om zich aan te melden voor de jaarlijkse actie kerkbalans.

Deelname Actie Kerkbalans formulier

Als u een gift voor tenminste vijf jaar vastlegt, kunt u de hele gift van uw inkomstenbelasting aftrekken. Informatie daarvoor kunt hier vinden. Een formulier voor de belastingaftrek vind u hier.

Uiteraard zijn wij ook blij met uw eenmalige gift. Hier vindt u het formulier voor een eenmalige donatie.

Doordeweekse vieringen

Oud Beijerland

  • Vrijdag 9:00 uur.
    Aansluitend Rozenkransgebed

Oude Tonge (Ebbe en Vloed)

  • Donderdag 10:30 uur

Puttershoek (Huis te Hoecke)

  • Elke 1e woensdag om 19:00 uur. Daarna koffie drinken.