Parochiële Caritas Instelling (PCI)

De PCI maakt deel uit van de diaconie van onze katholieke parochiegemeenschap “De Heilige Familie”. Wij kunnen hulp bieden aan mensen die in een moeilijke situatie verkeren en die geen mogelijkheden zien om hun problemen zelf op te lossen. Vaak is het zo dat zij er zelf niet voor uit durven komen, waardoor de problemen verergeren en een oplossing steeds moeilijker te vinden is.

Ik wil u dan ook vragen niet te schromen om één van ons in te lichten wanneer u een medemens ziet die in geestelijke of financiële nood zit en waarvan u bespeurt dat zij onze hulp hard nodig hebben. Wij zijn er voor onze naasten.

Laat het ons weten via diaken Steef Lokken, de pastores Jack Geurts, Lizzy Beenhakker, Nabor Langstraat of neem contact op met ondergetekende.

Mocht u toe willen treden tot de werkgroepen van de PCI in de kerkwijken of tot ons hoofdbestuur bent u ook van harte welkom. Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en nieuwe helpers binnen de diverse werkgroepen. Mensen met inspiratie en frisse ideeën.

Corinda Jacobs-de Winter (voorzitter PCI De Heilige Familie)
Tel: 06-49366949
Email: pci@deheiligefamilie.nl

Doordeweekse vieringen

Oud Beijerland

  • Vrijdag 9:00 uur.
    Aansluitend Rozenkransgebed

Middelharnis (alleen in oktober)

  • Elke vrijdag om 10:00 uur Rozenkransgebed