Jongerenpastoraat

DKDD

DKDD staat voor De Kerk Draait Door, een gespreksgroep van zo’n vijftien jongeren die gestart is in 2017 door en voor jongeren van 18-35 jaar. Eens in de zoveel tijd komt de groep bij elkaar voor een goed gesprek of er wordt op uit getrokken. De onderwerpen van de avond variëren van een avond over één van de Sacramenten, over vasten, of een gesprek met bisschop v.d. Hende over “bidden.”

De jongeren gaan ook regelmatig op stap. Zo is de groep al een paar dagen op bedevaart naar Rome geweest en een dagje naar Den Bosch met als thema ‘Bier en Bossche Bollen’, waar uiteraard begonnen werd met een viering in de Sint Jan.

Tour of Faith

Zondag 24 september 2023, Mariakerk Hoogvliet

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt in principe plaats op de laatste zondag van de maand, maar soms op een andere zondag. Kijk hiervoor regelmatig op de website van het bisdom: www.bisdomrotterdam.nl

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 24 september. Deze vindt plaats in Hoogvliet: Mariakerk, Parelvissersstraat 131. We beginnen om 15.00 uur met de eucharistieviering.

Meld je op tijd aan via een mail naar jong@bisdomrotterdam.nl.

Doordeweekse vieringen

Oud Beijerland

  • Vrijdag 9:00 uur.
    Aansluitend Rozenkransgebed

Oude Tonge (Ebbe en Vloed)

  • Donderdag 10:30 uur

Puttershoek (Huis te Hoecke)

  • Elke 1e woensdag om 19:00 uur. Daarna koffie drinken.