Adventsactie

2 december 2022
Van de binnengekomen gelden zijn de volgende artikelen, in overleg met de leiding van de Voedselbank Hoeksche Waard, gisteren geschonken:

handzeeppompjes, blikjes paté en doosjes poedersuiker voor de oliebollen.

 

Voedselbank Kerstinzameling

Vanaf zondag 27 november a.s. zal de Parochiële Caritas Instelling (PCI) werkgroep Hoeksche Waard weer de traditionele Kerstinzameling houden.

We zullen de manden weer klaarzetten in de kerk in Oud-Beijerland en die in Puttershoek. Hierin verzamelen wij graag uw kerstgeschenken voor de mensen, die noodgedwongen gebruik moeten maken van de Voedselbank Hoekschewaard. Hierbij denken we aan koffie, thee, chocolade, leuke en lekkere dingen voor de Kerst, zodat ook zij kunnen genieten van een gezellig samenzijn. We rekenen weer op uw gulle gaven.

U kunt ook geld in een enveloppe in de mand stoppen of uw gelden overmaken naar: Parochie Caritas Instelling NL71 INGB 0000379855 o.v.v. Voedselbank Kerst. In overleg met de Voedselbank HW worden hiervoor eveneens goederen aangekocht. Hartelijke dank namens de meer dan 150 gezinnen afhankelijk van de Voedselbank.

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.Raised €1.382 towards the €2.000 target.€1.382Raised €1.382 towards the €2.000 target.

Laatste update:
3-4-2023