Adventsactie 2022

22 december 2022
Intussen hebben de parochianen in de Hoeksche Waard niet stilgezeten. Ook nu weer hebben we vele artikelen uit de manden van Puttershoek en Oud-Beijerland naar de Voedselbank mogen brengen.
Van de gelden hebben we in overleg met de Voedselbank ingekocht: diverse soorten ontbijtkoek, pants-luiers en vele rollen toiletpapier.
17 december 2022
Intussen zijn er al veel artikelen in de manden verzameld in Puttershoek en Oud-Beijerland. De Voedselbank is er bijzonder blij mee.
Wat zij echter heel erg tekort kwamen hebben intussen laten afleveren bij de Voedselbank Hoeksche Waard; luierbroekjes, diverse soorten schnitzels, rundergehakt in portie van 300 gram, runder saucijsjes en runder chipolata. In totaal is er aan vlees voor €1000,- (duizend) besteed. De medewerkers deden een rondedansje!!
DANK aan alle goede gevers. Dinsdag 20 december gaan we weer verder overleggen over bestedingen voor de gelden (zie thermometer!).
2 december 2022
Van de binnengekomen gelden zijn de volgende artikelen, in overleg met de leiding van de Voedselbank Hoeksche Waard, gisteren geschonken:

handzeeppompjes, blikjes paté en doosjes poedersuiker voor de oliebollen.

 

Voedselbank Kerstinzameling

Vanaf zondag 27 november a.s. zal de Parochiële Caritas Instelling (PCI) werkgroep Hoeksche Waard weer de traditionele Kerstinzameling houden.

We zullen de manden weer klaarzetten in de kerk in Oud-Beijerland en die in Puttershoek. Hierin verzamelen wij graag uw kerstgeschenken voor de mensen, die noodgedwongen gebruik moeten maken van de Voedselbank Hoekschewaard. Hierbij denken we aan koffie, thee, chocolade, leuke en lekkere dingen voor de Kerst, zodat ook zij kunnen genieten van een gezellig samenzijn. We rekenen weer op uw gulle gaven.

U kunt ook geld in een enveloppe in de mand stoppen of uw gelden overmaken naar: Parochie Caritas Instelling NL71 INGB 0000379855 o.v.v. Voedselbank Kerst. In overleg met de Voedselbank HW worden hiervoor eveneens goederen aangekocht. Hartelijke dank namens de meer dan 150 gezinnen afhankelijk van de Voedselbank.