Nieuws

Zaterdag 10 september op open monumentendag, vieren wij ons 175 jarig bestaan. U bent allen uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze kerk. In de kerk zal er een tentoonstelling zijn van oude kelken, monstransen,
kazuifels en andere oude mooie bezienswaardigheden.

Ook lijkt het ons leuk om die dag een tentoonstelling van oude foto’s of schilderijen te organiseren. Het lijkt ons leuk om trouwfoto’s te exposeren. Dit mogen trouwfoto’s zijn van uw huwelijk in de RK kerk in Achthuizen of in een RK kerk elders in het land. Wij doen een oproep om deze foto’s beschikbaar te stellen voor ons jubileum. U kunt ze afgeven bij Jeanne, Corinda, Lony of John, natuurlijk krijgt u deze foto’s na afloop weer retour.

Tijdens de dag kunt u, tegen een kleine vergoeding, gezellig even bijkletsen onder het genot van een kopje koffie/thee en een versnapering. Ook zullen er weer een aantal producten te koop zijn, zoals bonbons, advocaat en kaartjes. Eind van de middag, na afloop van de monumentendag is er om half 5 een viering in onze kerk die in het teken staat van het 175 jarig jubileum.

De dag sluiten we af met een gezellig samenzijn in de ontmoetingsruimte achter in de kerk. We zullen daar onder het genot van een heerlijk buffet gezellig samen zijn, luisteren naar elkaar en vooral genieten! Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee, biertje, wijn of frisdrank.

Wij hopen u allen deze dag in onze kerk te ontmoeten! Tot zaterdag 10 september.
Voor de feestavond die bedoeld is voor de parochianen van Achthuizen en de mensen die naar de kerk komen in Achthuizen vragen wij een kleine bijdrage van € 5,00. De vrijwilligers die zich het gehele jaar met man en macht inspannen voor onze kerk en waarvoor wij heel dankbaar zijn, zijn vrij van de eigen bijdrage.

Aanmelden voor de feest avond kan bij John Reijnders: 0187 611783.

Doordeweekse vieringen

Oud Beijerland

  • Vrijdag 9:00 uur.
    Aansluitend Rozenkransgebed

Oude Tonge (Ebbe en Vloed)

  • Donderdag 10:30 uur

Puttershoek (Huis te Hoecke)

  • Elke 1e woensdag om 19:00 uur. Daarna koffie drinken.